Details

Prijzen zijn gebaseerd op een fotoshoot in mijn ruime fotostudio.

Wil je liever een mooie hotelkamer boeken, heb je zelf een prachtige slaapkamer of wil je in een mooi bloemenveld gefotografeerd worden? Informeer naar de mogelijkheden

*Neem je moeder, vriendin of zus mee voor een boudoir fotoshoot voor of na die van jou en ontvang korting op jullie boekingen.

Privacy

Ik neem uw privacy serieus en zal nooit een afbeelding tonen waar u geen toestemming voor heeft gegeven. De foto’s die u op mijn website tegen komt zijn allemaal met toestemming geplaatst.
Omdat ik zelf de visagie en hairstyling verzorg, Bent u met mij de enige in de studio. Er komt tijdens de shoot geen ander persoon binnen in de studio (Tenzij je zelf natuurlijk gezellig mensen meeneemt!) 
Tijdens de boudoirshoot is de studio geheel voor jou afgehuurd.

Als u nu een beroemdheid bent, politieagente. Uw privacy is voor mij ontzettend belangrijk. Een boudoirshoot verloopt het fijnste met wederzijds vertrouwen. De foto’s zijn voor uzelf!  Het kan natuurlijk zijn dat er een te gekke foto van u tussen zit die ik dolgraag met anderen wil delen. Ik zal dan altijd eerst uw toestemming vragen.
Algemene voorwaarden van Elisabeth Fotografie zijn ook van toepassing op Boudoir Friesland.nl exclusief het plaatsen van de foto’s op mijn blog. (https://www.elisabethfotografie.nl/algemene-voorwaardes/)

 

Veel gestelde vragen

Vraag: Hoeveel boudoir sessies fotografeer je op een dag?

Antwoord: Max 3 boudoir shoots per dag. Kom je met vriendinnen, je moeder of je zus dan kan dit dus maar met max 3 personen. Omdat ik de visagie en hairstyling voor alle 3 verzorg, wil ik genoeg aandacht en energie voor jullie alle 3 behouden. 3 is goed te doen maar meer dan 3 tegelijk in de studio is niet wenselijk.

Vraag: Jij helpt met poses toch?!

Antwoord: YES! Uiteraard help ik je in ieder setjes lingerie met de meeste prachtige poses. Met 13 jaar ervaring weet ik welke pose het mooiste is bij iedere lichaamsvormen. Ik zorg ervoor dat we de mooiste poses voor jou kiezen. Niet ieder lichaamstype is hetzelfde daarom zijn niet alle poses geschikt voor iedereen. Ik gooi niemand voor de wolven, ik zorg ervoor dat ik iedere dame goede tips geef.

Vraag: Zit er make-up en hairstyling in iedere pakket?

Antwoord: Ja! In ieder pakket is make-up en hairstyling inbegrepen bij je boudoirshoot. Je wilt toch heerlijk ontspannen in die stoel gaan zitten en weten dat je gaat stralen voor de camera?

Vraag: Waar vindt de fotoshoot plaats?

Antwoord: In mijn fotostudio tenzij je liever in een hotel of je eigen slaapkamer willen afspreken *extra kosten.
In de fotostudio heb ik alles bij de hand. Er staat een bed, er zijn diverse stoelen voor mooie poses en je kunt poseren voor meerdere achtergronden.
In de studio is een ruime verkleed ruimte en heb je alle privacy.

Vraag: Hoeveel setjes mag ik meenemen?

Antwoord: Je mag zoveel setjes meenemen als je maar wilt. Voordat we met de make-up beginnen, kijken we naar al je setjes. We kiezen dan het aantal setjes wat in je pakket zit. Deze setjes die ik met je kies zijn gebaseerd op jou lichaamstype en hoe jij er het mooiste uit gaat zien tijdens de fotoshoot.
Er hangen ook setjes in de studio die gebruikt kunnen worden.

Vraag: Hoe ver van te voren moet ik mijn datum vastleggen?

Antwoord: Boek je de fotoshoot voor je partner? Zijn de foto’s nodig voor een bepaalde datum? Zoals je trouwdag of zijn of haar verjaardag? Boek op tijd! Ik zit meestal rond de 8 en 10 weken vol. Soms kan ik een uitzondering maken en een vrije dag opofferen om toch jou lingerieshoot te maken voor een bepaalde datum. Aarzel niet en leg direct een datum vast! Als je namelijk nu boekt en je kunt over 8 weken terecht heb je 8 weken de tijd om jezelf voor te bereiden, de mooiste setjes te shoppen. Sommige vrouwen gaan zelfs nog 8 weken lang een extra dag in de week sporten voor hun fotoshoot plaatsvindt.

Vraag: Ik vind het toch wel erg spannend, is dit normaal?

Antwoord: YES! Iedere vrouw geeft aan dat ze het van te voren ontzettend spannend vonden om naar de studio te komen. Eenmaal binnen na een kennismaking is dit gevoel gelukkig snel verdwenen. Tip: Lees ook de ervaringen van vrouwen die eerder zijn geweest.. werkelijk iedere dame gaf aan dat ze eerst zenuwachtig waren. Zeg nou zelf: We staan niet iedere dag in onze lingerie voor de camera. Het is compleet normaal.
Ik zorg ervoor dat je snel op je gemak bent. 

Vraag: Moet ik onder de zonnebank voor de fotoshoot?

Antwoord: Nee, je hoeft niet bruin te zijn voor je fotoshoot. Wil je toch een kleurtje maar geen schadelijke UV straling? Boek dan een spray tan bij een beautysalon. Een spray tan blijft enkele dagen zitten en is een mooie aanvulling voor je fotoshoot.

Vraag: Mag ik ook lingeriesetjes van jou gebruiken?

Antwoord: Er hangen verschillende setjes in verschillende maten in de studio. Pak wat je leuk vind, trek aan wat je mooi vindt!  

Vraag: Die vrouwen op je site zijn modellen toch? Geen moeder zoals ik?

Antwoord: Nee hoor, de dames die op mijn site staan zijn net als jou “gewone” prachtige dames die mooie foto’s van hunzelf verdienen! 

Vraag: Ben ik niet te oud voor een boudoir fotoshoot?
Antwoord: Er is geen leeftijdslimit voor boudoirfoto’s. Wel is er een minimum leeftijd van 18 jaar.
 
Vraag: In mijn pakket zit een Foliobox, Hoe lang duurt deze levering?
Antwoord: De levering van Folioboxen zit op dit moment op 6 weken. De boxen worden handmatig gemaakt speciaal voor Boudoir Fotografie Friesland. De afdruk sets worden op maat van de box tegelijk geleverd.

Vraag: Ik ben een man, kan ik ook een fotoshoot boeken?
Antwoord: Ja dit kan!, Ook voor mannen is een lingerieshoot mogelijk. Let op, een boudoirfotoshoot is een lingerie shoot. Er worden dus geen erotische of naakt foto’s gemaakt. Bij een boudoirfotoshoot voor mannen wordt er evenals bij de vrouwen make-up aangebracht. Dit is om glimmende huid tegen te gaan met de flitslampen in de studio.

Stel je vraag