Info Fotografe en Visagiste

Info over Elisabeth, de oprichtster van Boudoir Fotografie Friesland.

Mijn naam is Elisabeth Hiemstra- Dijkstra. Ik werk sinds 2007 als professionele fotografe, zowel op locatie als in mijn eigen fotostudio. Ik heb 12 jaar als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gewerkt. Ik kon mijn baan niet meer combineren met de fotografie. in 2020 ben ik dan ook fulltime gaan fotograferen. Ik beschik over een ruime fotostudio met een speciale newbornfotografie ruimte, make-up tafel, verkleed ruimte en toilet. Tevens is de fotostudio Rolstoelvriendelijk.

Sinds mei 2011 ben ik ook gediplomeerd make-up artist. Make-up kan bij ieder pakket worden geboekt.
Het fijne van deze combinatie is dat ik een mooie band met de klant kan opbouwen tijdens de make-up en hairstyling. Daarna kan ik direct aan de slag als fotografe om de klant te coachen met mooie poses.

De klant heeft dan maar 1 persoon waar hij/zij mee hoeft kennis te maken en is snel op hem/haar gemak.

Het vastleggen van de mooiste momenten om voor altijd te bewaren en te koesteren! Dat is waar ik iedere fotoshoot 100% voor ga!
21 september 2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Renze Pieter Hiemstra. Samen met onze zoon Davey en onze dieren wonen wij in Deinum.

Ik heb de website Boudoir Fotografie Friesland gemaakt omdat ik heel veel vragen kreeg over boudoir foto’s en in 2020 een enorme opmars zag aan boudoir klanten. Om meer informatie aan jullie te kunnen verstrekken heb ik een eigen pagina gemaakt speciaal voor boudoir fotografie.

Mag ik mijn camera in de toekomst misschien ook eens op u richten? info@elisabethfotografie.nl

Elisabeth Fotografie
Marssumerdyk 1
9033WD Deinum
info@elisabethfotografie.nl
06-46175976
Btw nummer:Nl001131413B28
KVK nummer:01136648

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
Stel je vraag